Edebiyat Kitapları

3391 Kilometre Pdf indir

3391 Kilometre pdf indir, Roman türünde kaleme alınan 3391 Kilometre kitap ile ilgili özet bilgiler. 3391 Kilometre kitabı yazar Beyza Alkoç tarafından kaleme alınmıştır. 3391 Kilometre kitabı 472 sayfadan oluşmakta olup 2. Hamur ile basılmıştır. 13,5 x 21 ebatında olan 3391 Kilometre kitabın 1. Basım İndigo Kitap tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda 3391 Kilometre pdf oku, 3391 Kilometre PDF yandex, 3391 Kilometre PDF Drive gibi indirme linklerinden indirebilirsiniz.

3391 Kilometre PDF Oku

3391 Kilometre

Yazdığı her kitapla büyük alkış alan genç yazar Beyza Alkoç, 3391 Kilometre ile kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Yazar, dünyanın en yüce duygusu olan aşkın önünde önüne geçerin nasıl diz çöktüğünü bir kez daha okuyucuya gösteriyor. Başka şehirlerde yaşayan iki sevgilinin konu edildiği kitap, sevginin koşulsuzluğunu herkese ispatlamaya geliyor!

Hiç Görmediğiniz Birine Aşık Olabilir Misiniz?

Uğruna nice hayatlar adanan, adına destanlar yazılan aşk… Mecnun’a çölleri aştıran, Ferhat’a dağları deldiren bu kadim duygunun önünde ne durabilir? 3391 Kilometre, söz konusu aşk olduğunda önüne geçerin nasıl ortadan kalktığını gözler önüne çıkarıyor. Eser, iki gencin sımsıcak hikayesiyle yürekleri ısıtıyor. Dokunmadan hissetmeyi, bakmadan görmeyi olabilecek hale getiren aşkta imkansız diye bir şey olmadığını bir kez daha ispatlıyor. 3391 Kilometre ile aşkı iliklerinize kadar hissetmeye hazır olun!

Bir gece yarısı gelen mesaj, mesafeleri hiçe sayan sımsıcak bir aşkın kapılarını ardına kadar açıyor: “Uyu artık!” 3391 Kilometre, birbirinden kilometrelerce uzakta olmalarına rağmen sevginin kuvvetli bağını yüreklerinde hisseden iki gencin öyküsünü okuyucuyla buluşturuyor. Kitap, Fransa’da yaşayan Ege ile İzmir’de yaşayan İzmir’in sosyal platformda tanışmasının ardından yaşadıkları aşkı anlatıyor. Ege ile İzmir, birbirlerine kilometrelerce uzakken yaşadıkları ilişki ile aşkın koşul gözetmeksizin yürekte yer edinebildiğini bir kez daha gösteriyor.

Beyza Alkoç Kimdir?

Yazıya olan kabiliyeti ufak yaşlardan bu yana öne çıkan Beyza Alkoç, yazmaya tiyatro oyunları ve romanlar kaleme alarak başladı. Önceleri bir sosyal platform platformunda yazan Alkoç, elde ettiği başarıyla kendisine hatırı sayılır miktarda okuyucu kitlesi oluşturmayı başardı. Ardından 2015’te ilk kitabı olan Asansör’ü yayımladı. Kısa zaman zarfında Karantina, Karantina: İkinci Perde, Sınır ve Sınırsız kitaplarını da yayımlayan yazar, bu kez 3391 Kilometre’yi okuyucuyla bir araya getirdi. 

En Sevilen Kitaplara Hemen Şimdi Sahip Olun!

3391 Kilometre’yi okurken, Ege ve İzmir ile birlikte aşık olacak, özlem duyacak ve sevginin gücünü hissedeceğiniz büyülü bir yolculuğa çıkacaksınız. Okuyan herkesin şiddetle tavsiye ettiği bu kitabı hemen sepetinize ilave edin, siz de bu aşkın mesafeleri aşan gücüne tanıklık edin!

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu