Pdf Kitap Arşivi

Derin Mitoloji Pdf indir

Derin Mitoloji pdf indir, türünde kaleme alınan Derin Mitoloji kitap ile ilgili özet bilgiler. Derin Mitoloji kitabı yazar Hayrettin İvgin tarafından kaleme alınmıştır. Derin Mitoloji kitabı 16 x 24 sayfadan oluşmakta olup Kuşe ile basılmıştır. 2014 ebatında olan Derin Mitoloji kitabın Kültür Ajans Tanıtım ve Organizasyo tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Derin Mitoloji pdf oku, Derin Mitoloji PDF yandex, Derin Mitoloji PDF Drive gibi indirme linklerinden indirebilirsiniz.

Derin Mitoloji PDF Oku

Mitoloji, tanrı anlatıları yahut eski dönemlerin kutsal metinleri midir? Mitoloji, bazılarının dile getirdiği gibi keşfedilmeyi bekleyen, gizlerden bir araya gelen anlatılar mıdır? Dünya kültürünün temelini oluşturan, hayal gücünün alabildiğine sınırsız kötü bir yansıması mı? Nedir bu mitoloji? Mitoloji, bir ulusun toplumsal hafızasıdır. Eğer mitolojiniz yoksa toplumsal hafızanız, hatta ulusal bilinciniz de yok demektir.
Mitoloji, medeniyet hafızasının müzesidir. Bu müze, toplumların halk belleğinde saklıdır ve o bellekte sergilenmiştir.
Doğu medeniyetine ait olup Batı medeniyetiyle de dirsek teması olan Türkler, dünya mitolojisinin birden fazla konusunun içinde doğrudan bulunmaktadır. Batılı mitologlar artık bu gerçeği ifade etmektedirler.
Bu kitap; sonsuz ve derin mitolojik kültüre sahip ülkemizin kimi konularını içeren bir eserdir. Tabi ki, mitolojinin konuları bu kadar değildir.
Elinizdeki kitapta ; dünyanın yaratılış öyküsü kozmogoni ile dünyanın sonu eskatoloji içinde bulunan unsurların bazıları ile tanışmak imkânını bulacaksınız.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu