Din Kitapları

Zülkarneyn (Zamanın Sahibi) Pdf indir

Zülkarneyn (Zamanın Sahibi) pdf indir, Din türünde kaleme alınan Zülkarneyn (Zamanın Sahibi) kitap ile ilgili özet bilgiler. Zülkarneyn (Zamanın Sahibi) kitabı yazar Serhat Ahmet Tan tarafından kaleme alınmıştır. Zülkarneyn (Zamanın Sahibi) kitabı Türkçe sayfadan oluşmakta olup 2012 ile basılmıştır. ebatında olan Zülkarneyn (Zamanın Sahibi) kitabın Şira Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Zülkarneyn (Zamanın Sahibi) pdf oku, Zülkarneyn (Zamanın Sahibi) PDF yandex, Zülkarneyn (Zamanın Sahibi) PDF Drive gibi indirme linklerinden indirebilirsiniz.

Zülkarneyn (Zamanın Sahibi) PDF Oku

Yahudi alimleri Hz. Muhammed’e üç soru sordular. Eğer dediler, bu sorulara yanıt verebilirse o Allah’ın peygamberidir. Lakin yanıt veremezse yalancı ve sahtekârdır. Bu sorulardan bir tanesi doğuya ve batıya yolculuk yapan adamın kim olduğuyla alakalıydi.
Hz. Muhammed soruları aldı, tamam, dedi. Onbeş gün boyunca ses seda çıkmadı. Bunun yanı sıra soruyu soranlar Peygamberin yanıt veremeyeceğini düşünerek alay etmeye başladılar. Ama sonunda Kehf Suresi’nin ayetleri; “Sana Zülkarneyn’den sorarlar: De ki: Size ondan bir anı okuyacağım.” diye inmeye başladı.

İşte, uzay-zamanda dolaşan ve dünya çapında hiç kimseye verilmemiş yetkilerle donatılmış olan bu insanın kim olduğuyla ilgi bilgiler, böylece aktarılmaya başlanmış oldu.

Sayfa Sayısı: 408

Baskı Yılı: 2015

Dili: Türkçe
Yayınevi: Şira Yayınları

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu