Pdf Kitap Arşivi

Pratik Kedi Bakımı ve Eğitimi Pdf indir

Pratik Kedi Bakımı ve Eğitimi pdf indir, Hayvan Bakımı türünde kaleme alınan Pratik Kedi Bakımı ve Eğitimi kitap ile ilgili özet bilgiler. Pratik Kedi Bakımı ve Eğitimi kitabı yazar Miriam Fields Babineau tarafından kaleme alınmıştır. Pratik Kedi Bakımı ve Eğitimi kitabı Türkçe sayfadan oluşmakta olup 2015 ile basılmıştır. ebatında olan Pratik Kedi Bakımı ve Eğitimi kitabın Ren Kitap tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Pratik Kedi Bakımı ve Eğitimi pdf oku, Pratik Kedi Bakımı ve Eğitimi PDF yandex, Pratik Kedi Bakımı ve Eğitimi PDF Drive gibi indirme linklerinden indirebilirsiniz.

Pratik Kedi Bakımı ve Eğitimi PDF Oku

Pratik Kedi Bakımı ve Eğitimi
Kediniz yalnızca 10 dakika’da neler öğrenebilir?
Gördüğünüzde çok şaşıracaksınız…

Kedinizin emir verdiğinizde size gelmeyeceğini, omzunuza çıkmayacağını veya tasmayla yürümeyeceğini mi düşünüyorsunuz?

Tekrar düşünün! Pratik Kedi Bakımı ve Eğitim size kedinize basit oyunları yalnızca dakikalar içinde nasıl öğretebileceğinizi gösteriyor. Yazar Miriam Fields-Babineau, televizyon şovları ve filmler için kedileri eğiten, profesyonel deneyime sahip bir eğitmen.

Kedi Bakımı ve Eğitimi her bir oyunu ayrıntı kısmıyla anlatıyor. Her adımda uymanız gerekenler fotoğraflarla gösterilmiş ve bu fotoğraflar size kedinizi evde nasıl eğitebileceğinizi anlatıyor. Pratik Kedi Bakımı ve Eğitim bunun bunun yanında eğlence endüstrisinde çalışan profesyonel eğitmenlerle yapılan röportajlara da yer vererek bu sektör ile ilgili bilgi sahibi olmanızı sağlıyor.

Pratik Kedi Bakımı ve Eğitim size şu konularda yol gösterecek:
-Kedinizin sıkılmasını engel olabileceksiniz.
-Kedinizle daha kaliteli zaman geçirebileceksiniz.
-Kedinizin kişiliği ile ilgili daha fazla şey öğrenebileceksiniz.
-Kedinizin yeni keşfettiğiniz kabiliyetlerini dostlarınıza ve ailenize gösterebileceksiniz.

Sayfa Sayısı: 176

Baskı Yılı: 2015

Dili: Türkçe
Yayınevi: Ren Kitap

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu