Ders Kitapları

Düşle İnan Yaşa Pdf indir

Düşle İnan Yaşa pdf indir, Kişisel Gelişim türünde kaleme alınan Düşle İnan Yaşa kitap ile ilgili özet bilgiler. Düşle İnan Yaşa kitabı yazar Can Aydoğmuş tarafından kaleme alınmıştır. Düşle İnan Yaşa kitabı 464 sayfadan oluşmakta olup 2. Hamur ile basılmıştır. 13,5 x 21 ebatında olan Düşle İnan Yaşa kitabın 1. Basım İndigo Kitap tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Düşle İnan Yaşa pdf oku, Düşle İnan Yaşa PDF yandex, Düşle İnan Yaşa PDF Drive gibi indirme linklerinden indirebilirsiniz.

Düşle İnan Yaşa PDF Oku

Düşüncelerin, duyguların ve sözcüklerin gücünü keşfe, yaşamının efendisi ol.

SÖYLE OLSUN!

 

Annemin kayboluşu, babamın vefatı… Öz ailemin elimdeki her şeyi almasıyla sokakta kalışım… Bütün bunların ardından ablamın vefatıyla devam eden o karanlık zamandan çıkmama vesile olan mucizeleri yaratan farkındalık metotlarıni bu kitapta bulabilirsiniz.

Dilerim ki benim yaşamıma olduğu gibi hepinizin yaşamına şifa olsun.

 

Hepimizin hayatta ne yapacağını bilemediği anlar olmuştur. 

Mutlu olmak için gerçekleşmesini beklediklerimiz mevcuttur.

Belki de en dibi gördüğümüzü hissettiğimiz noktada bir arayışa gireriz. Siz de çıkış için bir ışık arıyorsanız şu an elinizde doğru kitabı tutuyorsunuz. Sadece eğitimlerden değil, bunun yanı sıra deneyimlerden elde edilmiş, uygulamalı, birbirinden kıymetli birden fazla bilgiyi bu kitapta keşfedeceksiniz. Yaşamdan istedikleriniz mi var? Peki ya bunlardan çok daha yükseksına sahip olabilseydiniz? Ben oldum ve olmaya devam ediyorum. Siz de olabilirsiniz! Hem de hayal edebileceğinizden daha iyilerine… Yalnız şunu unutmayın; mutluluk birinin kendi zihniyle, becerisiyle yarattığı bir başarıdır. 

İstediğiniz yaşamı yaşamak mı istiyorsunuz?

Öyleyse düşleyin, inanın ve yaşayın!

 

MUAZZEZ İLMİYE ÇIĞ – SEYFİ DURSUNOĞLU

YILMAZ ERDOĞAN – BİLLUR KALKAVAN – YILDIZ KENTER

ATIL KUTOĞLU – FAZIL SAY – SABA TÜMER – ECE USLU

 

Onlar da düşlediler, inandılar ve yaşıyorlar. Türkiye’nin birbirinden kıymetli bu dokuz ismi, hayat hikâyelerini bu kitapta anlattılar. Tekrar tekrar okunması gereken, farkındalığa giden yolda size ışık tutacak bu röportajları mutlaka başucunuzda bulundurun.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu