Pdf Kitap Arşivi

Büyük Hamster Vakası Pdf indir

Büyük Hamster Vakası pdf indir, Mizah Romanı – Öykü türünde kaleme alınan Büyük Hamster Vakası kitap ile ilgili özet bilgiler. Büyük Hamster Vakası kitabı yazar Katie Davies tarafından kaleme alınmıştır. Büyük Hamster Vakası kitabı Türkçe sayfadan oluşmakta olup 2016 ile basılmıştır. ebatında olan Büyük Hamster Vakası kitabın İş Bankası Kültür Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Büyük Hamster Vakası pdf oku, Büyük Hamster Vakası PDF yandex, Büyük Hamster Vakası PDF Drive gibi indirme linklerinden indirebilirsiniz.

Büyük Hamster Vakası PDF Oku

Anna ile kardeşi Tom bir evcil hayvan istiyorlardı. Amaçlarına ulaşmak için her yolu denediler. Ağladılar, müthiş çocuklar olmaya çalıştılar, annelerinin peşinde dolaşıp canından bezdirdiler ve sonunda müthiş evcil hayvanlara kavuştular. İki minicik hamster hayallerindeki evcil hayvanlardı, fakat birkaç hafta sonra mutlulukları şaşkınlığa dönüştü. Hamsterler gizemli bir biçimde ölmüştü. Neler olduğunu anlayamayan Anna ve Tom, olayın sorumlusunu bulmak için kapsamlı bir soruşturma başlatmaya karar verdiler.
Yazarın kendi çocukluğunda başına gelen bir olayı anlattığı Büyük Hamster Vakası hem duygusal hem de mizah dolu bir roman.

Sayfa Sayısı: 184

Baskı Yılı: 2016

Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu