Pdf Kitap Arşivi

Bilinmeyen Van Gölü Pdf indir

Bilinmeyen Van Gölü pdf indir, Popüler Bilim türünde kaleme alınan Bilinmeyen Van Gölü kitap ile ilgili özet bilgiler. Bilinmeyen Van Gölü kitabı yazar Mustafa Sarı tarafından kaleme alınmıştır. Bilinmeyen Van Gölü kitabı 232 sayfadan oluşmakta olup 2. Hamur ile basılmıştır. 13,5 x 19,5 ebatında olan Bilinmeyen Van Gölü kitabın 1. Basım Alfa Yayıncılık tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Bilinmeyen Van Gölü pdf oku, Bilinmeyen Van Gölü PDF yandex, Bilinmeyen Van Gölü PDF Drive gibi indirme linklerinden indirebilirsiniz.

Bilinmeyen Van Gölü PDF Oku

Mesleki yaşamının mühim bir kısmını Van Gölü’ne adayan Prof Dr. Mustafa Sarı, Bilinmeyen Van Gölü eserinde bizi Van Gölü’nün derinliklerine doğru bir keşfe çıkarıyor.

Van Gölü’nün oluşumuyla başlayan bu keşif sürecinde, bi hayli yüksek tepelerde bir gölün nasıl yaşandığine, çok uzak çağlardan bugüne dek kaç uygarlığa ev sahipliği yaptığına ve en mühimsi Van Gölü’nün incisi dediğimiz inci kefalinin gölde nasıl bir yaşam mücadelesi verdiğine tanıklık ediyoruz.
Yazar, kaçak avcılık, göl turizmi, Van Gölü’nün kirlilikten muhafaza edilmesi, batık arayışları, mikrobiyalitlerin keşfi gibi mühim konularla alakalı yaptığı çalışmaları bize anlatırken öte yandan da varlığı ispatlanamayan Van Gölü Canavarı gibi çözülemeyen bir çok efsaneleşmiş soruveya açıklık getiriyor.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu