Pdf Kitap Arşivi

Pilates Anatomisi Pdf indir

Pilates Anatomisi pdf indir, Spor ve Sporcular türünde kaleme alınan Pilates Anatomisi kitap ile ilgili özet bilgiler. Pilates Anatomisi kitabı yazar Ebby Ellsworth tarafından kaleme alınmıştır. Pilates Anatomisi kitabı Türkçe sayfadan oluşmakta olup 2013 ile basılmıştır. ebatında olan Pilates Anatomisi kitabın Akılçelen Kitaplar tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Pilates Anatomisi pdf oku, Pilates Anatomisi PDF yandex, Pilates Anatomisi PDF Drive gibi indirme linklerinden indirebilirsiniz.

Pilates Anatomisi PDF Oku

Pilates Anatomisi, kaslar içinde sinerji yaratan ve beden uyumunu geliştiren bu dünyaca ünlü egzersiz sisteminde sizi bir üst düzeyye taşıyor.

Kitapta bulunan fotoğraf ve çizimler sayesinde, hedef kasların her bir egzersizde nasıl çalıştıklarını tüm ayrıntı kısmıyla göreceksiniz. Çeşitli Pilates hareketlerini sıra sıra talimatlar sayesinde doğru biçimde uygulayacak; başlangıç, orta ve ileri düzeydeki sporcular için hazırlanmış çeşitli çalışma programları sayesinde kuvvetli ve fit bir bedene sahip olacaksınız.

Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2015

Dili: Türkçe
Yayınevi: Akılçelen Kitaplar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu