Pdf Kitap Arşivi

Güldüren Düşündürmeyen ama Utandırmayan Fıkralar Pdf indir

Güldüren Düşündürmeyen ama Utandırmayan Fıkralar pdf indir, Fıkra türünde kaleme alınan Güldüren Düşündürmeyen ama Utandırmayan Fıkralar kitap ile ilgili özet bilgiler. Güldüren Düşündürmeyen ama Utandırmayan Fıkralar kitabı yazar İsmail Özcan tarafından kaleme alınmıştır. Güldüren Düşündürmeyen ama Utandırmayan Fıkralar kitabı 132 sayfadan oluşmakta olup 2. Hamur ile basılmıştır. 13,5 x 19,5 ebatında olan Güldüren Düşündürmeyen ama Utandırmayan Fıkralar kitabın 1. Basım Kitab-ı Hayat tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Güldüren Düşündürmeyen ama Utandırmayan Fıkralar pdf oku, Güldüren Düşündürmeyen ama Utandırmayan Fıkralar PDF yandex, Güldüren Düşündürmeyen ama Utandırmayan Fıkralar PDF Drive gibi indirme linklerinden indirebilirsiniz.

Güldüren Düşündürmeyen ama Utandırmayan Fıkralar PDF Oku

Bu kitapta bulunan fıkraların farkı; açık saçık, edepsiz, yüz kızartıcı olmamalarıdır. Çocukların ve gençlerin anne babalarına, anne babaların çocuklarına, herkesin her ortamda her mecliste birbirine yüzü kızarmadan, bir hastalık, bir tedirginlik duymadan anlatabileceği; kitabını da isteyenin isteyene gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceği fıkralardan oluşmasıdır. Günümüz kitap piyasasında fıkra kitabı bolluğuna rağmen sözünü ettiğimiz nitelikte fıkra kitabı ne yazık ki bulunmamaktadır.

Hiçbir eğitim görmemiş bile olsa, az çok bilgi ve görgü sahibi kadın erkek her yetişkin insanın birkaç fıkra bilmesi, yeri geldiğinde anlatabilmesi gerekir. Bu kitaptaki fıkralar, bu anlamda olmak üzere herkesin işine yarayacak, herkeste bir fıkra dağarcığı oluşturabilecek nitelikte fıkralardır.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu