Edebiyat Kitapları

Erteleme Sanatı Pdf indir

Erteleme Sanatı pdf indir, Deneme/Yazın türünde kaleme alınan Erteleme Sanatı kitap ile ilgili özet bilgiler. Erteleme Sanatı kitabı yazar John Perry tarafından kaleme alınmıştır. Erteleme Sanatı kitabı Türkçe sayfadan oluşmakta olup 2014 ile basılmıştır. ebatında olan Erteleme Sanatı kitabın Sel Yayıncılık tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Erteleme Sanatı pdf oku, Erteleme Sanatı PDF yandex, Erteleme Sanatı PDF Drive gibi indirme linklerinden indirebilirsiniz.

Erteleme Sanatı PDF Oku

İyi haber: Artık her şeyi ertelediğiniz için kendinizi kötü hissetmek zorunda değilsiniz. Dünyada ertelemeyi bir yaşam şekili haline getirmiş sizin gibi çok insan var ve bu insanlar aslında birden fazla şeyin altından kalkıp gayet de başarılı olabiliyorlar.

John Perry de göz alıcı ve şakali bir üslupla yazılmış bu kitapta, ertelemenin bir kusur değil, aksine faydalı bir şey olduğunu, hatta bir “sanata” dönüşebileceğini gösteriyor.

Siz de teslim tarihleriyle arası iyi olmayan, hemen işe koyulmak yerine kaytarmayı seçen, faturaları ödemek yerine internette gezinen yahut mühim işler dururken sürekli olarak başka şeyler icat eden biriyseniz, bu kitap yaşamınızı değiştirebilir.

Burada önerilenleri yapmayı ertelemek ise tabi ki en doğal hakkınız…

Sayfa Sayısı: 118

Baskı Yılı: 2015

Dili: Türkçe
Yayınevi: Sel Yayıncılık

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu