Pdf Kitap Arşivi

Yüksek Psişik Gelişim – Okültizm ve Parapsikoloji Işığında İleri Yoga Teknikleri Pdf indir

Yüksek Psişik Gelişim – Okültizm ve Parapsikoloji Işığında İleri Yoga Teknikleri pdf indir, Parapsikoloji türünde kaleme alınan Yüksek Psişik Gelişim – Okültizm ve Parapsikoloji Işığında İleri Yoga Teknikleri kitap ile ilgili özet bilgiler. Yüksek Psişik Gelişim – Okültizm ve Parapsikoloji Işığında İleri Yoga Teknikleri kitabı yazar Hereward Carrington tarafından kaleme alınmıştır. Yüksek Psişik Gelişim – Okültizm ve Parapsikoloji Işığında İleri Yoga Teknikleri kitabı 272 sayfadan oluşmakta olup 1. Hamur ile basılmıştır. 13,5 x 21 ebatında olan Yüksek Psişik Gelişim – Okültizm ve Parapsikoloji Işığında İleri Yoga Teknikleri kitabın 1. Basım Hermes Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Yüksek Psişik Gelişim – Okültizm ve Parapsikoloji Işığında İleri Yoga Teknikleri pdf oku, Yüksek Psişik Gelişim – Okültizm ve Parapsikoloji Işığında İleri Yoga Teknikleri PDF yandex, Yüksek Psişik Gelişim – Okültizm ve Parapsikoloji Işığında İleri Yoga Teknikleri PDF Drive gibi indirme linklerinden indirebilirsiniz.

Yüksek Psişik Gelişim – Okültizm ve Parapsikoloji Işığında İleri Yoga Teknikleri PDF Oku

İngiliz doğumlu Amerikalı Hereward Carrington’ın (1880-1958) Yüksek Psişik Gelişim kitabı, anıtsal bir çalışma ve Hermes Yayınları olarak paylaşımı yaptığımız en mühim eserlerden biridir. Amerikan Psişik Araştırma Derneği’nin bir üyesi olan yazar, psişik yetiler ve güçler, medyomlar, ruh çağırma seansları, tekinsiz evler, hayaletler, ölüm ötesi vs. bir çok mühim psişik vakayı yerinde incelemişti. Bunun bunun yanında alternatif beslenme ve sağlık metotları, pratik yönden doğu felsefesi, okültizm ve kişisel gelişim metotları üzerinde derin çalışmaları mevcuttur.

Kitabın ana teması en az iki bin yıllık Patanjali Yoga Sutralarında gösterilen yüksek bilinç hallerine ve psişik deneyimlere ulaşmanın kesin rehberi sayılan sekiz basamaklı yolu üzerinde kurulu. Yoga kitaplarından farklı yönü, yazar uzmanlık ve araştırma alanı olan psişik yetiler ve fenomenlerden yararlanarak bu kadim doğu metotlarıni modern, bilimsel ve geleneksel bilgilerle sentezleyerek okuru eşsiz teorik ve pratik metotlarla tanıştırıyor. Psişik yetiler, astral seyahat, okültizm, maji, yüksek boyutlar, ölüm ötesi, farklı bilinç halleri gibi konulara ayrıntılı olarak giren kitap o kadar dolu ve yoğun ki birkaç kez okunabilecek ve sürekli olarak bir şeyler kazandıracak niteliktedir.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu