Ders Kitapları

Yaygın Kaygı Bozukluğu Çalışma Kitabı Pdf indir

Yaygın Kaygı Bozukluğu Çalışma Kitabı pdf indir, Psikoloji Bilimi türünde kaleme alınan Yaygın Kaygı Bozukluğu Çalışma Kitabı kitap ile ilgili özet bilgiler. Yaygın Kaygı Bozukluğu Çalışma Kitabı kitabı yazar Melisa Robichaud Michel J. Dugas tarafından kaleme alınmıştır. Yaygın Kaygı Bozukluğu Çalışma Kitabı kitabı 13,5 x 19,5 sayfadan oluşmakta olup 2. Hamur ile basılmıştır. 2018 ebatında olan Yaygın Kaygı Bozukluğu Çalışma Kitabı kitabın Psikonet tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Yaygın Kaygı Bozukluğu Çalışma Kitabı pdf oku, Yaygın Kaygı Bozukluğu Çalışma Kitabı PDF yandex, Yaygın Kaygı Bozukluğu Çalışma Kitabı PDF Drive gibi indirme linklerinden indirebilirsiniz.

Yaygın Kaygı Bozukluğu Çalışma Kitabı PDF Oku

Yaygın Kaygı Bozukluğu Çalışma Kitabı

Belirsizlik, Endişe ve Korku ile Baş Etmek için Kapsamlı bir BDT Kılavuzu

Eğer yaygın endişe bozukluğunuz (YKB) varsa; sağlık, finans, ilişkiler veya randevulara geç kalmak gibi ufak sorunlarla alakalı olarak aşırı ve kontrol edilemez endişe yaşayabilirsiniz. Bu kronik durumun yaşamınız için ne kadar hastalık verici olduğunu, konsantrasyon poblemleri, yorgunluk, uyku bozuklukları ve kas gerginliği gibi birden fazla değişik belirti görülmektedirtabileceğini zaten biliyorsunuz.

İki ünlü endişe uzmanı tarafından yazılmış ve Bilişsel Davranışçı Terapi’ye (BDT) dayanan bu çalışma kitabı aşırı endişe ve endişenın üstesinden gelmek için etkinliği ispatlanmış yöntemler sunuyor.

Yaşamın belirsizliklerinin endişenızı nasıl ateşlediğini keşfedecek ve bu belirsizliklerle çarpışmak için gereken becerileri geliştireceksiniz.  

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu